Etiketter

, , , , , , , ,

En av vårens accessoarmåsten var heirloom (släktklenod) smycken. High Street affärerna gjorde heriloom inspirerade smycken om man inte hade turen att ha äga några riktiga. Pärlor, mäktiga diamanter och andra stenar i färg i form av örhängen, armband, halsband, ringar och broscher kallas ofta heirloom smycken. Guld, pärlor, diamanter och strass från mormor och farmor är fantastiska accessoarer att blanda med dagens trender.

Vi har alla ett favoritsmycke vi fått av en familjemedlem som vi värderar högt men nyköpta vintage heirloom smycken kan också göra entré i smyckeskrinet. Känslan av att köpa ett smycken med en lång men okänd historia tycker vi på Garite är otroligt spännande!

Art Deco inspirerade smycken var hett i våras och det är en trend som håller sig in till hösten. Så om du investerade i liknande smycken i våras – lägg dom inte längst bak i skrinet, utan putsa av dom och använd dom i höst också.

Lanvin var en av modehusen som visade många heriloom smycken på sin höstvisning (som individuella delar men även inbroderade på klädesplagg!). Men har du inte Lanvin pengar finns det vintage alternativ, håll koll på Garites smyckebutik i höst för härliga heirloom godbitar.

Garite Tipsar: För en komplett Lanvin höstlook para heirloom smycken med spets som var förra veckans fredagstrend.

Shourouk halsband. Foto: Style.com

Dannijo örhängen. Foto: Style.com

Lanvin

Annonser